Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Krickau: Vi må arbejde videre

Webredaktør, udgivet d. 3. december, 2012

Vi er ikke tilfredse. Vi har så mange muligheder for at tage point i dag. Skjern kommer lige præcis i den forfatning, som vi forventede, og langt hen af vejen gør vi også mange ting rigtige. Groft sagt kender vi ikke vores besøgstid hverken offensivt eller defensivt.

Jeg syntes, det er ærgerligt at Klitgaard får lov at spille en halv meter inde i feltet hele kampen, og får lov at bruge sine arme alt for meget. Det skaber Skjern rigtigt mange situationer på i dag og det ærgrer mig vildt at dommerne tillader den linie.

Der var mange gode præstationer i dag, men vi er bare ved at være trætte af, at vi ikke kan få de gode præstationer omsat til point mod topholdene. Vi skulle have vundet i dag.

Vi skal arbejde med at blive dygtigere ti at spille de tætte kampe, Det er et stort mentalt stykke arbejde der ligger foran os. Vi skal have minimeret de personlige fejl i slutminutterne, det er der ganske enkelt ikke råd til på det her niveau.

Website Security Test