Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kirk: Kom ud af min bobbel

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2012

Morten Kirk Olesen spillede sæsonens suverænt bedste kamp mod Viborg, og den sympatiske bagspiller var en meget glad og tilfreds mand efter kampen.

Morten Kirk Olesen 2012 8Jeg kan ikke helt forklare hvad der skete for mig i dag. Jeg kom i hvert fald ud af min lille bobbel, som jeg har været spærret inde i de sidste kampe. Jeg har ikke spillet godt de sidste kampe, men trænerne er blevet ved med at give mig tilliden og forsøgt at hjælpe mig videre. Jeg er super glad for at jeg kan give noget tilbage for den tillid i dag.

Jeg syntes hele holdet gør det godt i dag. Vores forsvar startede som en hullet si, men da vi først fik det lukket i pausen, syntes jeg egentligt vi har fuldt kontrol over kampen. Jonas begynder at få fat i nogle bolde og så er vi gode i specielt 2. fase kontraspillet.

At jeg lige scorer 10 mål i dag, skyldtes hovedsageligt at Viborgs forsvar står godt til mig. Jeg er jo en lille dværg, så jeg har det bedre med at kunne få lov at løbe med forsvarsspillerne, i stedet for at skulle hoppe over dem. At de så også vælger at Væver ikke må få bolden i fløjen i dag, gav mig derudover en masse plads i det rum, hvor jeg får scoret nogle nemme mål.

Website Security Test