Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kenneth Peters: Personlige fejl afgør det

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2012

Kenneth Peters var med for anden gang efter sin lange skadesperiode, og har virkeligt styrket vores forsvar med sin tilbagekomst.

Jeg er en del skuffet og meget ærgerlig her efter kampen. Jeg syntes vi er helt med i 50-55 minutter, så laver vi en bunke personlige fejl. Jeg er selv en af synderne med en brændt afslutning og 2 gribefejl de sidste 10 minutter, så det kan vel ikke tilskrives manglende rutine, når jeg er ældste mand på holdet. Det er måske manglende rutine alligevel, eller noget mentalt vi skal arbejde med. Vi laver vel 7 personlige fejl til slut, og der er der bare ikke råd til mod et hold som Skjern.

Website Security Test