Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard: Jeg skulle gi den gas

Webredaktør, udgivet d. 9. december, 2012

Bedste Skanderborg spiller i lørdagens kamp mod Kolding, var uden tvivl Rasmus Kaagaard.

Ja det gik vist meget godt for mig selv i dag. Vi vidste at det ville blive meget op af bakke med de mange skader vi kom til kampen med, og jeg havde inden kampen sat mig for at jeg skulle vise vejen for de mange unge der skulle i kamp i dag. Det var første kamp hvor Jesper Johannesen skulle starte inde, så jeg forsøgte alt hvad jeg kunne, at gi den fuld gas og gå forrest og hjælpe dem.

Da vi kom bagud med 10 trak Jesper Holm stikket for mig og sagde jeg ikke skulle ind mere. Jeg var tæt men kunne sagtens have spillet hvis det havde været nødvendigt.

14 mål i 1. halvleg var egentligt godkendt i angrebet, mens vi ikke må lukke 20 mål ind den anden vej. Vi får lidt bedre fat i forsvars spillet efter pausen, men angrebsmæssigt har vi nogle spillere i dag, der mangler at komme i fart. Vi får slet ikke vores fløje med i spillet. Det virker som om nogle af modstanderne hellere vil have afslutninger på yderside af backs, og så er det altså svært at få boldene ud til fløjene.  

Website Security Test