Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jonas Hansen: Det skulle være krig

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2012

Det er meget længe siden der er spillet så meget Poul Krebs i cigaræsken, som der blev de sidste 30 minutter af liga kampen mod Viborg. Jonas Hansens kendingsmelodi blev spillet igen og igen, og Jonas blev efter kampen kåret som dagens spiller af kampsponsor, Kristian Kjeldgaard fra AVK.

Jonas Hansen 2012 (4)Jeg fik i første minut i Skjern kampen i tirsdags, en lille fibersprængning i hoften. Det er lidt kritisk men vi forsøgte med en masse varmecreme og noget forbinding, og så måtte vi se hvordan det gik.

Det var super vigtigt vi kom på tavlen igen. Vi var enige om at det ikke skulle være kønt i dag, det skulle være krig. Vi skulle kæmpe for hver en bold. Vores hold er ikke til poleret håndbold lige nu, der skal bare fightes og kæmpes om hver en millimeter, og det syntes jeg også vi gjorde i dag. Det var 2 dejlige point, de luner her op til jul.

Vi kigger ikke på hvad der sker i stillingen omkring os mere, vi kigger kun på os selv og vi ser bare frem mod TMS Ringsted kommer på besøg 3. juledag.

Website Security Test