Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Johannesen med fra start

Webredaktør, udgivet d. 9. december, 2012

Den unge Jesper Johannesen startede lørdag i Kolding for første gang i karrieren inde i en ligakamp.

Jesper JohannesenDet var dejligt at få chancen for at spille fra start. Det er jo det man træner og spiller for, så det var jeg rigtigt glad for. Man kunne nok godt have fundet en kamp der var en smule nemmere end lige denne, men det tager nu ikke glæden fra mig. Jeg var ikke nervøs, men bare spændt.

Det gør ondt hver gang man kommer ind til deres forsvar, og det lærer man meget af. De har jo en enorm fysik og man må bare tage de tæsk det giver at komme ind til de store fyre.

Jeg fik desværre ikke scoret i dag, men jeg har mod på mere og nu må jeg bare knokle videre i træningslokalet.

Website Security Test