Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Trods alt god moral

Webredaktør, udgivet d. 9. december, 2012

Vi møder i dag et hold der bare ville vinde. I modsætning til mange af de andre kampe mod top 5 holdene, var Kolding super forberedt på os, og viste samtidig en imponerende vilje og gejst inde på banen.

Vi kommer til at mangle resurser i dag, og det vidste vi allerede inden vi gik på banen. Der skulle et mindre mirakel til at få point ud af denne kamp, da Peter Balling også måtte melde fra.

Vores spillere viser egentligt god moral, for vi kunne sagtens have fået en større røvfuld end det rent faktisk endte med. Stor ros til Rasmus Kaagaard der virkeligt spiller en flot kamp i dag. Da vi kom bagud med 10 i 2. halvleg, valgte jeg ganske enkelt at tage ham ud med henblik på Århus kampen på søndag. Ham kan jeg ikke undvære og så ville jeg også gerne se Andreas Oliver i kamp i dag. De mange unge spillere kæmpede alt hvad de havde lært, og det er godt at få lejlighed til at se dem i kamp mod de absolut bedste. Det viser mig lidt om hvor de står i forhold til fremtiden, selvom det selvfølgeligt bliver en hård modstander at vise sig frem overfor.

Vi fik en lille røvfuld i dag, men vi ved godt at den slags kampe kommer i løbet af sæsonen. Jeg er glad for at spillerne ikke gik i sort og at vi kom herfra med skindet på næsen. Der kommer nu nogle helt anderledes kampe frem mod jul, hvor kampen på søndag i Forum Horsens mod Århus er første test.

Website Security Test