Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Tandløst og sidelæns

Webredaktør, udgivet d. 17. december, 2012

Jesper Holm 2012 5Når man laver 15 mål så kan man ikke vinde håndboldkampe. Vores angrebsspil i dag er ikke i nærheden af at være på liga niveau. Bortset fra Peter Balling, spiller vi så meget sidelæns i bag kæden, at det bliver alt for nemt for Århus at dække op for os. Vi kommer ikke ud over fløjene som vi havde aftalt og vi får ikke de store Århus drenge til at bevæge sig nok. Vi lægger et pres og så skyder vi enten forbi eller i paraderne, og så var det ellers hjem og dække op igen.

Vores forsvar står egentligt fint nok. 27 mål er der vel ikke så meget i vejen med, på en dag hvor vi spiller så dårligt, men problemet er vores angrebsspil er helt til hest i dag. Vi er meget udfordret på de manglende bag spillere og i forhold til Kolding kampen mangler vi Kaagaards fart og tempo i ekstrem grad.

Man skal ikke tage noget fra Århus, for de spillede en god kamp, men til historien hører altså også at vi ikke gør det svært for dem i dag. Det er noget af det mest tandløse angrebsspil jeg har set i ligaen i denne sæson, og det bliver vi nød til at få ændret, uanset hvem der så er skadet og klar.

Jeg brugte ikke tid på at skælde spillerne ud efter kampen, det gjorde jeg uden nogen synlig effekt i pausen. Vi har i stedet planlagt et lille møde inden træning mandag, hvor vi lige trænger til at få en god snak om vores situation. En udekamp mod Skjern tirsdag er ikke umiddelbart det nemmeste udfordring for os lige nu, men vi skal have snakket tingene godt igennem og sat os nogle mål for de sidste 3 kampe inden pausen.

Website Security Test