Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: OK indsats

Webredaktør, udgivet d. 19. december, 2012

Jesper HolmDet var en OK indsats vi yder i dag. Resultatet bliver lidt misvisende til sidst med 10 måls forskel, men vi vælger at trække stikket på nogle af de bærende spillere i slutningen af kampen. Vi vidste på forhånd vi ville komme til at mangle nogle resurser men jeg er meget tilfreds med indsatsen langt hen af vejen.  Havde vi endt med at tabe med 5-7 mål havde det nok været mere fair, men det betyder ikke så meget for os i dag.

Inden kampen lagde vi vægt på at vise vi stadig er et hold der kæmper for hinanden, uanset hvor mange af vores mest bærende spillere ikke er med. Det gjorde vi ikke mod Århus i søndags, men det gjorde vi i dag, og det var det vigtigste i dagens kamp.

Vi turde prøve noget i dag og vi lykkedes også med mange ting specielt i 1. halvleg. Skjern spiller jo med alle 1. valg til langt ind i 2. halvleg, og det er jeg godt tilfreds med.

Mads Bjørn Eriksen fik løftet sit spil i dag og får vist nogle gode ting, men løber tør for kræfter til sidst.

Forhåbentligt er Jonas Hansens skade ikke alvorlig, ham vil jeg meget meget gerne have med på lørdag mod Viborg.

Website Security Test