Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Kæmpe dommerfejl kostede point

Webredaktør, udgivet d. 28. december, 2012

En time efter kampen var træner Jesper Holm stadig en voldsomt skuffet mand. Video gennemgang af slutminutterne havde bestemt ikke gjort humøret bedre.

Jesper Holm 2012 (2)Det var åbenlyst tyveri til sidst i dag. Jeg har lige set situationen på video igen, og der er ikke skyggen af angrebsfejl. Det ærgrer mig helt vildt, men når det er sagt så er det også for urutineret af os at bringe os i en situation hvor dommerne kan afgøre kampen. Men vi er jo også et urutineret hold, men den afslutning gør godt nok ondt på os lige nu, det var simpelthen ikke rimeligt. Jeg havde stadig en timeout tilbage og ville have taget den indenfor de følgende 5-10 sekunder, men der var jo hul til at Balling kunne angribe, så det nåede jeg ganske enkelt ikke. Det er simpelthen så ærgerligt at tabe point på en kæmpe dommerfejl. Havde vi så bare selv smidt bolden væk, så var det nemmere at acceptere, men det var jo ikke i vores egne hænder til sidst.

Vi spiller forfærdeligt de første 20 minutter, men får heldigvis sluttet godt af inden pausen. 2. halvleg er klart vores og hvis ikke der havde sneget sig nogle dumme tekniske fejl ind, så havde vi også lukket og slukket inden de sidste minutter.  TMS kan være glade for Lasse Andersson, han gik mod mål når han havde bolden og han var grunden til at TMS kom herfra med point.  

Det var også godt at se at John Boye kom i gang igen i dag, han stod en meget fin 2. halvleg.

Website Security Test