Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fremgang trods nederlag

Webredaktør, udgivet d. 18. december, 2012

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 32-22 (15-12)

Efter den helt håbløse kamp i søndags, fik vi trods alt vist vi stadig kan både kaste og gribe i Skjern Bank Arena tirsdag aften. Vi spiller en ganske fornuftig 1. halvleg, hvor 2 små perioder gav 2 gange 4 mål i træk til Skjern, ellers havde vi været helt med ved the-tid.

2. halvleg starter igen med en 0-4 periode efter få minutter, og kampen var reelt afgjort, men de i dagens anledning røde Skanderborg drenge, skal have ros for ikke at give op og de kæmpede til sidste minut. Vi fik spillet rigtigt mange minutter med mange af de helt unge spillere, og det kostede måske lidt mål de sidste 5 minutter. Et nederlag er vel aldrig godkendt, men denne aften var det trods alt forventet og måden vi tabte på var markant anderledes end tilfældet var i søndags.

Reaktioner fra kampen senere….

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Peter Balling 6, Andreas Væver 4, Mads Bjørn Eriksen 3, Jakob Legind 3, Kasper Povlsgaard 2, Morten Kirk Olesen 2, Martin Mauer Larsen 1, Lasse Justesen 1.

Målscorer Skjern Håndbold:

Bjarke Christensen 1, Jesper Jensen 4, Rene Rasmussen 4, Kasper Søndergaard 4, Henrik Møllgaard 3, Jacob Østergaard 3, Lasse Mikkelsen 2, Thomas Klitgaard 2, Morten Vium 2, Claus Møller Jacobsen 1.

Website Security Test