Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

SHEA træner rådgiver Pytlick i Serbien

Webredaktør, udgivet d. 15. december, 2012

SHEA træner Bo Rudgaard er i disse dage med det danske dame landshold til EM i Serbien. Landstræner Jan Pytlik har valgt Bo Rudgaard til rollen som ny videomand og taktisk rådgiver, for kvindernes A-landshold under slutrunderne.

Når landsholdet har spillet under slutrunden, går Bo Rudgaard straks igang med at forberede alt videomateriale på både Danmark og den kommende modstander. Ud fra dette video materiale, er det Bo Rudgaards opgave at komme med forslag til taktiske oplæg til den forestående opgave.

Bo Rudgaard startede inden denne sæson som ansvarlig på pigesiden på akademiet SHEA, og har ansvaret for både U16 og U18 pigerne i Skanderborg Håndbold. Begge hold har som bekendt kvalificeret sig til ligaen efter jul.

Vi ønsker Bo Rudgaard held og lykke sammen med resten af holdet, i den sidste kamp mod Rusland. Og så kan du godt se at komme hjem og træne i cigaræsken igen……

 

Website Security Test