Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr til 2. division damer

Kirsten B Madsen, udgivet d. 5. december, 2012

2 Division damer Skanderborg-DHG  27-23 (14-14)

Sejr i topkamp

Efter et par kampes udfald ventede endelig topkampen imod DHG – Odenses ligareserver..

DHG kom med et fantastisk hold med skytter på alle pladser krydret med bl.a. Mie Jul på højre back og Annika Meyer fra U19-landsholdet på stregen.

Kampen startede med Skanderborg i teten, langsomt vendte kampen til DHGs fordel, hvorefter vi fik indhentet deres 4 måls-føring inden pausen.

I pausen snakkede vi meget om at dække deres skytter, samt at vi angrebsmæssigt skulle angribe udvendigt på deres backs samt skyde mere på kant i midtzonen.

Det lykkedes. Vi fik en god start på 2.halvleg, og lå konstant 2-4 mål foran resten af kampen.

Flot præstation af hele holdet, som virkelig rykkede tættere sammen i bussen, da vi skulle have fordelt pointene i “topkampen”.

Men bliver nødt til at rose målvogter Freja Bossen fra U18-holdet samt Trine Knudsen på venstre back for ekstraordinært gode præstationer.

Der var jo i øvrigt debut til 1.års U18-spilleren Nicoline Berthelsen, som var medvirkende til et flow i angrebsspillet, som vi skal bygge videre på.

Tak til Odense for en rigtig topkamp, dommerne for en fin præstation, hvor vi måtte gå til den, samt de trofaste tilskuere som havde fundet vej til Niels Ebbesen Hallen..

Træner Kim Lerche

På billedet: Freja Bossen. Fotograf Erik Laursen

Website Security Test