Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Eneste klub i Danmark med 4 liga hold

Webredaktør, udgivet d. 26. december, 2012

Skanderborg Håndbold er den eneste klub i Danmark der har hold i alle 4 liga rækker, når ungdomsholdene starter efter julepausen.

ligaPå både pige og drengesiden er Skanderborg Håndbold repræsenteret i U16 og U18 liga rækkerne, og det er der ikke andre klubber i hele Danmark der kan præstere. Vi er lykkedes med at fastholde vores position som en af de bedste ungdomsafdelinger i landet, samtidigt med at vi driver et liga hold på herre siden og er ved at opbygge senior dame siden. Et faktum vi kan være stolte af, i vores lille klub, by og kommune.

Ungdomsligaerne er opdelt med 6 hold i Vest og 6 hold i Øst, og vi er således iblandt de 12 øverste hold i alle 4 rækker.

Skanderborg er som nævnt den eneste klub i Danmark med 4 liga hold, mens 4 klubber er repræsenteret i 3 rækker, nemlig Ajax Håndbold, BK Ydun, FIF og GOG.

Pigerne:

Ligaholdene på pigesiden er specielt i VEST koncentreret i få klubber. 5 klubber i alt, har hold i både U16 og U18 pige-ligaerne. I ØST gælder det BK Ydun og FIF, mens det i VEST er FCM, Randers og Skanderborg.

Drengene:

På drengesiden er der stor forskel på ØST og VEST. I ØST er der kun 8 klubber der har liga hold i drengerækkerne. Ajax Håndbold, GOG, HIK/KFUM og VSH 2002 har alle liga hold i både U16 og U18, mens FIF, BK Ydun, TMS Ringsted og Oure alle har et enkelt hold.

I VEST er der til gengæld rigtigt mange klubber der er repræsenteret. Kun Skanderborg har hold i begge rækker, dog er Århus også med under flere sammenlægninger (Århus Håndbold i U18, AGF/Viby & HEI/VRI i U16). Derudover er der hele 6 klubber med et enkelt hold, Esbjerg, Skjern, Team Tvis Holstebro, Bjerringbro, Kolding og Ikast.

U16 og U18 ungdomsligaerne ser således ud i 2012/2013 sæsonen:

U16 Piger:

Skanderborg, FCM, Randers, Sønderjyske, Elling, Horsens, BK Ydun, FIF, GOG, HIK, Furesø, Svendborg.

U18 Piger:

Skanderborg, FCM, Randers, Aalborg DHU, SK Århus, Viborg, Ajax, BK Ydun, FIF, HC Odense, HØJ, Rødovre HK.

U16 Drenge:

Skanderborg, Aalborg, AGF/Viby, HEI/VRI, Kolding, Ikast, Ajax, BK Ydun, GOG, HIK/KFUM, VSH 2002, Oure.

U18 Drenge:

Skanderborg, Århus Håndbold, Esbjerg, Skjern, Team Tvis Holstebro, Bjerringbro, Ajax, FIF, GOG, HIK/KFUM, VSH 2002, TMS Ringsted.

SHEA 2012

Website Security Test