Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Balling: Ville ikke risikere noget

Webredaktør, udgivet d. 11. december, 2012

Peter Balling var ikke på banen mod KIF Kolding i lørdagens kamp.

Det var ærgeligt ikke at kunne hjælpe gutterne på banen. Jeg fik et slag på min højre skulder i Skjern kampen, og har ikke kunnet træne igennem i denne uge. Det går fremad men det gør stadig lidt ondt, når jeg skal løfte højre arm. Vi ville ikke risikere noget med skulderen i denne kamp, der er mange vigtige kampe de næste 2 uger.

Vi får ikke løst vores defensiv i første halvleg, og da Kolding kommer foran med 10 kort inde i 2. halvleg, bliver resten af kampen noget tju bang håndbold.

Jeg tror ikke, det er en kamp der kommer til at gå ud over selvtilliden. Vi vidste godt på forhånd at det ville blive yderst vanskeligt i dag, så jeg forventer at alle er klar til på søndag med frisk tro på tingene.

Website Security Test