Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

9 mål af Stig Bugge

Webredaktør, udgivet d. 29. december, 2012

Topscorer Stig Bugge var sidste mand i TMS omklædningsrummet efter torsdagens uafgjorte kamp. 9 mål blev det til for en af fremtidens profiler på højre fløj. Han skulle overnatte ved Theis Baagøe inden U21 landsholdet skulle møde ind i Århus fredag formiddag.

Stig Bugge 2012Jeg syntes vi har godt fat i Skanderborg i 1. halvleg, og i 2. halvleg har vi også en periode, hvor vi har muligheden for at komme foran med 3 mål ved 19-21. Det lykkedes jo desværre ikke, og som kampen former sig derfra, er vi nok lidt heldige med at få point med herfra. Jeg forstår godt hvis Skanderborg er lidt skuffede efter den afslutning på kampen.

Jeg har efter en pause igen meldt mig klar til U21 landsholdet, der skal til kvalifikation i næste uge i Slovakiet. Jeg brækkede foden på en træningstur med landsholdet til Qatar for et par år siden, og derefter havde jeg behov for at holde en pause fra landsholdet. Det hele hang mig lidt ud af halsen, at skulle bruge alle ferier på håndbold også, så jeg trængte til at få ladet batterierne op igen. Det var det rigtige for mig lige på det tidspunkt, og det var med til at give mig lysten til håndbold tilbage igen.

Nu må vi se om jeg bliver udtaget til VM kvalifikationen, det får vi besked om på lørdag når træningssamlingen slutter i Århus.

Website Security Test