Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

5 spillere med landsholdene i julen

Webredaktør, udgivet d. 25. december, 2012

Mens de fleste holder ferie mellem jul og nytår, skal 5 Skanderborg spillere på hårdt arbejde med de 2 U-landshold.

IMG_8225Patrick Pedersen (billedet) og Martin Laursen er begge udtaget til U19 landsholdet, der deltager i en landsholdsturnering i Merzig i Tyskland fra den 26. til den 30. december. Det betyder således at Martin Laursen ikke kan være med i liga kampen mod TMS 3. juledag. Holdet skal spille 4 landskampe under opholdet i Tyskland, og de 2 Skanderborg spillere vil for begges vedkommende få debut i landsholdstrøjen hvis de kommer på banen, da de ikke tidligere har spillet en landskamp.

Også U21 landsholdet er samlet mellem jul og nytår, og her er Skanderborg repræsenteret med 3 spillere. U21 landsholdet samles i Århus fra den 28. til den 30. december, og skal forberede sig til VM kvalifikationen i Slovakiet i uge 1. Det endelige hold der rejser til Slovakiet 2. januar, udtages efter samlingen i Århus. De 3 Skanderborg spillere der er udtaget til Århus samlingen, er Lasse Justesen, Martin Mauer Larsen og Andreas Væver.

Website Security Test