Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Vi er i Final 4

Webredaktør, udgivet d. 7. november, 2012

HØJ – Skanderborg Håndbold 22-37 (13-18)

Final 4 er sikret efter en storsejr på udebane over HØJ fra 2. division øst.

Rammen var Ølstykke hallen, en forvokset udgave af Morten Børup Hallen, hvor man på forhånd kunne forvente en ophedet stemning når de lokale helte fik besøg af et ligahold. Dette var dog ikke tilfældet, der var mindre stemning end i det lokale kapel i ferietiden.

Skanderborg startede kampen bedst og bragte sig hurtigt foran 2-0, hvorefter HØJ fulgte ganske fint med de efterfølgende 10 minutter. Føringen blev udbygget til 10-6 efter 15 minutter og det fremtvang en timeout fra HØJ træner Thomas Pedersen. Hjemmeholdet gik frem i et 3:3 forsvar, hvilket ikke ligefrem var nogen klog beslutning. HØJ forsvaret blev gevaldigt udstillet og efter 3 angreb var hjemmeholdet tilbage i deres 6:0 forsvar. Skanderborg trak yderligere fra, men sløsede herefter lidt i slutningen af halvlegen. Pauseføringen blev på 18-13 og man fornemmede at der var fuld kontrol over begivenhederne.

Fra 2. halvlegs start blev alt spænding i kampen også punkteret. De første 7 minutter blev vundet 6-1 og Skanderborg var foran med 10 mål og alt snak om resultat var forduftet. Hele Skanderborg bænken blev brugt flittigt og spillere som Kasper Povlsgaard, Peter Balling og Andreas Væver nøjedes med under 30 minutters spilletid. De 2 unge målmænd Christian Trans og Kristian Poulsen fik begge 10 minutter på banen, for begge spillere var det debut på ligaholdet.

Afslutningen på kampen blev en lidt rodet og sløset affære, hvor der ikke var det store at spille for og slutresultatet blev en sejr på 37-22. Dermed er Skanderborg Håndbold kvalificeret til det eftertragtede Final4 pokalstævne, der spilles i Århus i den første weekend i Februar måned. De 3 øvrige hold i finalestævnet bliver Aalborg Håndbold, Skjern Håndbold og Århus Håndbold. Stævnet spilles med semifinaler om lørdagen og finale om søndagen, og alle 3 kampe transmitteres direkte i TV.

Stort TILLYKKE til holdet, sponsorer og og alle omkring klubben med kvalifikationen, der nok skal give en masse omtale de næste måneder frem mod finalestævnet den 2. & 3. Februar 2013.

Målscorere for Skanderborg Håndbold:

Morten Kirk Olesen 6, Michael Pedersen 5, Kasper Povlsgaard 5, Peter Balling 5, Simon Søllingvraa 3, Andreas Væver 3, Rasmus Kaagaard 3, Martin Laursen 2, Mads Bjørn Eriksen 2, Jakob Legind 1, Martin Mauer Larsen 1.

Målscorere for HØJ:

Anton Jensen 5 Ian Beck 4, Casper Overgaard 3, Marc Ekman 3, David Lindberg 3, Mikkel Madsen 2, Morten Mogensen 2.

Dommere Helgi Rafn Hallsson og Troels Kure. Observatør Jørn Møller Nielsen.

Website Security Test