Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ungdomsreferater uge 44 2012

Kirsten B Madsen, udgivet d. 6. november, 2012

U 14 pige division Skanderborg – Fredericia 18-13 (11-6)

Efter en flot start kom sejren mod Fredericia aldrig i fare, og pigerne var foran gennem hele kampen. Angrebsspillet var i perioder flot, selv om tempoet i perioder faldt. Der blev vist flere flotte mål, godt forsvar og flere gode redninger i målet fra Sofie Pold.

Holdet bliver helt sikkert mere og mere sammenspillet. Mange nye spillere er kommet til truppen inde sæsonen, så spillet har i perioder svinget en del.  Det var en meget vigtig sejr som sikre vi holder fast i 2. pladsen i puljen.

Målscore: Stine Kristensen 4, Natasha Kejser 3, Rebekka Jørgensen 3, Isabella Frezzolini 3, Camilla Mangor 2, Signe Kirk 2, Mathilde Schou 1,

 

U 14pige 2 Skanderborg – Billund 18-19 (7-15)

Vigtig udesejr over Billund.

Skanderborg pigerne fik en forrygende start med flot angrebs- og forsvarsspil og flere gode redninger af Anna Kristensen. Der blev spillet med højt tempo og mange gode systemer. Rebecca var flyvende fra venstre fløj og på kontra. Desværre brød Sofie Thygesen’s skade op igen i et angrebsgennembrud, og hun måtte udgå efter kun nogle få minutter på banen. Pigerne gik helt fortjent til halvleg med en føring på 7-15.

Desværre “glemte” vi det gode spil fra 1. halvleg og og efter pausen, var der langt mellem scoringerne. Billund fik kæmpet sig godt tilbage i kampen og det blev en fantastisk spændende afslutning.

Heldigvis bevarer Skanderborgpigerne roen til sidst – Anna laver nogle vigtige redninger – og vi kan køre fra Billund med en vigtig sejr på 19-18
Pigerne kan nu glæde sig over første pladsen i puljen – spændende om placeringen holder efter Hedensted har spillet mod Give i weekenden.

Kampens målscorere: Rebecca Hansen 7, Louise Hansen 3, Signe Meldgaard 3, Alberte Frederiksen 3, Freya Nielsen 1, Sofie Thygesen 1, Sofie Sletskov 1.

 

U14 Piger A Skanderborg – Ry 16-17

 Pigerne skulle lørdag møde Ry i deres 4 kamp i sæsonen.

Kampen startede meget skidt for Skanderborg, og vi havde meget svært ved at få scoret. Derfor kom vi ret hurtigt bagud med 0-5.

Der skulle gå hele 17 min før pigerne fik det første mål sat ind, men med det første mål kom spillet heldigvis også, og kort tid efter var vi oppe på 5-5..

I løbet af 2. halvleg fik vi oparbejdet en føring på 4 mål, men på trods af dette formår vi ikke at holde hovedet klart og vi taber kampen med 16-17.

Selv om det blev til nederlag spillede pigerne spiller en rigtig god kamp, og viser masser af vilje og gejst, desværre i dag ikke nok til sejr. Alle pigerne kom på scoringstavlen, men især topscorer Simone Rotthaus havde en super dag i angrebet.

Målscorere: Simone Rotthaus 8, Amalie Hammer 3, Helene Andersen 1, Mikala Grusholt 1, Christine Hallberg 1, Sara Jørgensen 1, Stinna Benfeldt 1

 

U 12 pige A  ØHK Hedensted – Skanderborg  6-8 (2-4)
Med en sejr på 8-6 ude over Hedensted lykkedes det pigerne at få den første sejr.
Efter 10 minutter var stillingen 1-1, og de to holds forsvar var gode til at forhindre scoringer. Kampen bød på en del straffekast og udvisninger, og det var tydeligt, at det hold, der var bedst til at bryde igennem et godt forsvar og var mest effektiv på straffe ville vinde. Og det var naturligvis Skanderborg.

Pauseføring på 4-2 blev udbygget til 7-3 og selvom Hedensted fik lov at reducere til sidst var der aldrig rigtig spænding om resultatet. Stinna blev topscorer med 4 mål.
Spillere og trænere var glade for sejren og nu skal de bruge de næste træninger på at øve angrebsspil mod et fladt forsvar.

U 12 pige B Hovedgård – Skanderborg 9-5 (5-3)

Kampen startede i højt tempo og pigerne virkede parate og opsatte på at vinde. Efter mindre end et minuts spil scorede Sofia kampens første mål, men måske tempoet var lidt for højt. Der var i første del af halvlegen mange fejlafleveringer, hvilket Hovedgård udnyttede og dermed bragte sig foran.

Midt i første halvleg scorede Skanderborg deres tredje mål og så gik der ellers 18 minutter, med flere mislykkede straffekast og frispilninger af såvel fløje som stregen inden det lykkes at passere Hovedgårds rigtigt godt spillende målmand.

Midt i anden halvleg lykkes det endelig at score igen, men kampen var afgjort på dette tidspunkt og vi tabte klart til Hovedgård med 9-5.

Målscore: Sofia (3), Astrid(1), Cecilie (1)

 

U 12 pige B Ejstrup/Hærvejen – Skanderborg 4-8 (2-3)

Skanderborgs U12P B taber 8-4 til Ejstrup/Hærvejen efter 3-2 føring ved pausen. Efter en god start på kampen, løber vi tør for kræfter i 2. halvleg, hvor Ejstrup/Hærvejen løber fra os.

Website Security Test