Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Piger vandt med 13 over Brabrand

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. november, 2012

U18 Piger 1. division                                                                

Skanderborg Håndbold-Brabrand IF 34-21 (16-11)

Sikker sejr over Brabrand 

Skanderborg-pigerne fortsatte med at omsætte en god træningsindsats til en sikker sejr. Denne gang gik det ud over Brabrand.

De første ti minutter blev dog brugt på lige at se Brabrand an, så holdene fulgtes pænt ad med Brabrand i førerpositionen. Men så tog Skanderborgskytterne fat, og scorede fem mål i rap til stillingen 10-6. Herfra øgede Skanderborg føringen stille og roligt, efterhånden som forsvaret fik godt fat. Samtidig kom der gang i kontramålene, som både blev leveret af fløj-, bag- og stregspillere.

“Pigerne leverede en god og koncentreret indsats, og føringen blev ikke sløset væk. De bevarede fokus i forsvaret og det, vi i øvrigt arbejder med. Det er tæt på at være den bedste kamp, de har spillet i år, og i anden halvleg blev de bedre til at holde på bolden og til at tage de rigtige beslutninger,” udtalte træner Mikael Jensen.

To U16-spilllere fik debut på holdet, Othilia Christensen og Amalie “Nips” Grøn , og de tog det ansvar, de skulle.

“Men generelt var alle pigerne fuldstændig klar, når de kom på banen,” lød det fra en glad og tilfreds træner.

Skanderborgpigerne skal på søndag til Randers, som de spillede uafgjort med, da holdene mødtes første gang i turneringen.

Målscorere for Skanderborg:

Emilie Løvendorf 6, Marie Aamand Sørensen 6, Sofie Amalie Skovsager 6 (4), Nicoline Berthelsen 5, Louise Andresen 3, Othilia Christensen 3, Christina Mikkelsen 2, Amalie “Nips” Grøn 2, Alberte Thorsted 1.

 

Website Security Test