Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge tabte til Randers

Kirsten B Madsen, udgivet d. 30. november, 2012

SHEA logoRanders HH-Skanderborg Håndbold  32-28 (16-14)

Første forsøg på oprykning glippede

 Skanderborg kunne med uafgjort eller en sejr ude mod Randers sikre U18 drengene oprykning til ligaen efter jul. Dette skulle dog hurtigt vise sig at blive en svær opgave.
Randers var godt forberedt, og de startede kampen godt og koncentreret. De dækkede fint i deres 6:0 forsvar, og da Skanderborg samtidig spillede uden den store tålmodighed, gjorde de det i perioder nemt for Randers.

I defensiven fik de grønblusede det aldrig rigtigt til at fungere. Der var mange individuelle fejl, men til Randers’s fortjeneste skal også siges, at de spillede med stor tålmodighed i deres angreb. Samtidig havde de også flere spillere, der virkelig ramte dagen.
Randers var i teten fra start til slut, og det var kun få gange, hvor Skanderborg var ved at få kontakt – f.eks. ved stillingen 17-17 kort inde i anden halvleg. Men brændte chancer og en dum udvisning gjorde, at Randers trak fra igen.
Kampen endte med en fortjent sejr til Randers på 32-28, hvilket også betyder, at der er kommet  ny spænding i kampen om den sidste ligaplads i rækken.
Skanderborg kan dog stadig selv afgøre det med en sejr i deres sidste kamp mod Kolding, som spilles 7/12 hjemme i Morten Børup hallen.
Målscorere for Skanderborg:
Kristian Stoklund 7, Patrick Pedersen 5, Mathias Smed 5, Jonas Eichwald 4, Jeppe Kjærulff 3, Mikkel Jensen 2, Stefan Pedersen 2.

Website Security Test