Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Pigerne vinder overbevisende

Kirsten B Madsen, udgivet d. 16. november, 2012

U16 piger 1. division Skanderborg – UH Århus N 41-20 (16-9)

Skanderborg med overbevisende sejr

Hele første halvleg var Skanderborgs piger i front med en 5-6 mål. Blandt andet på gode kontramål. Men Århus var dog gode til ganske pludseligt at fyre en raket af sted eller komme med en hurtig fodfinte så de hang på.

Selvom Skanderborg ved pausen førte med 16-9, var det ikke nogen prangende første halvleg. Tunge og langsomme forsvarsbevægelser kombineret med et monotont og ufarligt angrebsspil var Skanderborgs drillepinde.

I Skanderborg-lejren blev der lige snakket nogle ting igennem i pausen, og så kom pigerne ellers ud med frisk energi og nye idéer. Vi var fremme og tackle i forsvaret, og fik godt gang i anden-bølgen. Men angrebsspillet blev også spillet tålmodigt, indtil der var en god chance. Suzanne Bækhøj fik sat en del frække fodfinter ind på venstrebacken.

Håber på endnu en god kamp mod Århus på søndag i Vejlby Risskov hallen 1

Målscorere for Skanderborg:

Suzanne Bækhøj 9, Mathilde Bøgh 8, Amalie Grøn 6, Othilia Christensen 5, Amalie Angel 3, Thea Riis 3, Marianne Dige 3, Schuster 2, Celine Holst 2.

 

Website Security Test