Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Pigerne slog Viborg i svær udekamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. november, 2012

U16 Piger 1. division Viborg – Skanderborg 25-29 (10-16)

 Skanderborg presset af Viborg i de sidste sekunder

 Den 4 november vandt Skanderborg over rækkens nr. 3 Viborg på hjemmebane, og returopgøret skulle stå sit slag torsdag aften i Viborg.

Skanderborg stillede op i flotte udebanetrøjer – sort-og-gul-stribede (Brønshøj Boldklub anno 1919). Og Skanderborg-pigerne var tændte på at få spillet en god kamp og hive 2 point hjem. Med en sejr ville det tegne lidt lysere for at kvalificere sig til Ligaen efter jul.

 Kampens betydning kunne ses fra start af, hvilket resulterede i overspændthed hos pigerne. Viborg fik en lynstart, og kom hurtigt foran 3-1. Den skulle lige sluges i Skanderborg lejren, som gentagne gange mislykkedes med lange kontraafleveringer. Men efter et kvarters tid lå afleveringerne i hænderne på Skanderborgs hurtige fløj og stregspillere. Det pyntede lidt på resultatet.

 Viborg havde igen valgt at stille sig offensivt på Skanderborgs bagkæde, så angrebsspillet skulle også lige flyde, før scoringerne kom. I slutningen af 1. halvleg kom Skanderborg ind i en god stime, hvor 3’er forsvarerne fik byttet godt af, og playmakeren fik sat skytterne i spil med blandt andet fløjovergange. 16-10 føring til udeholdet efter 1. halvleg.

 Efter en god lang pause skulle begge hold lige i gang igen. Spillet var præget af mange tekniske fejl såsom skridtkendelser og tabte bolde. Skanderborgs niveau var både op og ned i 2. halvleg, og til tider fandt angrebet gode løsninger overfor Viborgs fortsat offensive forsvar – det skabte god plads til stregspillerne, og kom bagspillerne i fart, var der mål.

 Skanderborg prøvede at skifte deres flade 6-0 forsvar ud med en mere offensiv variant og det gav pote. Et plus var det da også at spillerne kastede sig frygtløst ned over enhver løs bold.

Men trods en 10-måls-føring kom der atter spænding i kampen. Skanderborg blev ramt af talrige udvisninger og Viborg sneg sig tættere på – øjnede sig chancen og skød mange skud i træk. Viborg var nu kun bagud med 4. Et forspring Skanderborg holdt indtil slutfløjtet. Godt kampen ikke varede i længere tid! Og Skanderborg er glade for vi har hentet 10 point ud af 10 mulige.

Målscorere for Skanderborg:

Othilia Christensen 7, Amalie Grøn 5, Amalie Angel 5, Suzanne Bækhøj 4, Mathilde Bøgh 3, Marianne Dige 3, Annika Jakobsen og Mathilde Schuster 1 hver.

 

 

Website Security Test