Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Piger uden pointtab og klar til LIGA

Kirsten B Madsen, udgivet d. 18. november, 2012

LIGAklar 

U16 Piger 1. division                                                      

UH Århus N – Skanderborg Håndbold 18-38

 Skanderborg sikker på ligaplads efter jul

 Selvom Skanderborg kom lidt skævt fra start i kampen, vandt pigerne igen stort over Århus Nord. I forsvaret var der i forhold til sidste weekends opgør, kommet bedre styr på Århus’ fintestærke spillere, men langskuddene holdt Århus inde i kampen til 6-6.

 Men så begyndte Skanderborgs målmand Astrid Storgaard at læse skytterne rigtig godt og hev mange flotte redninger op af hatten. Og herfra gik det med fuld fart fremad for Skanderborg. Fløjene var af sted i kontra, og topscorer Amalie Angel førte godt an ude bagfra. Også Thea Riis på højre fløj placerede boldene, som hun havde lyst til i det århusianske mål, så Skanderborg så sig ikke tilbage før kampen endte med endnu er storsejr.

 Næste kamp for Skanderborg er på torsdag, hvor de i en elitecup kamp møder Dybbøl.

 Målscorere for Skanderborg: Amalie Angel 10, Thea Riis 8, Suzanne Bækhøj 7, Mathilde Bøgh 4, Celine Holst 3, Marianne Dige 3, Annika Jakobsen 2 og Mathilde Schuster 1.

 

 

 

 

 

Website Security Test