Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Pigerne stadig med max.point

Kirsten B Madsen, udgivet d. 4. november, 2012

U16 Pige division Skanderborg – Viborg 32-26 (17-12)

Skanderborg-sejr efter svingende præstation

Søndag middag blev kampen mellem Skanderborg og Viborg fløjtet i gang. En kamp imellem puljens 1.- og 3. plads. Kampen endte 32-26 i Skanderborgs favør, men den var ikke just præget af fejlfrit spil fra Skanderborgs side.

Efter en overbevisende start stod der 7-3 til Skanderborg. Pigerne havde god fart i fødderne i defensiven, og fik ligeledes smækket bolden i kassen på en del kontrascoringer. Men den gode stime blev pludselig brudt, da Viborg kom på 8-7 efter 15 min. spil. Skanderborg fik svært ved at løse Viborgs offensive 5-1-forsvar og lavede mange tekniske fejl, samtidig med at farten gik ud af spillet.

Frustrationen var til at se i Skanderborg-trænernes øjne over det til tider flyvske og ukoncentrerede forsvar. Dog gik de grønne gik dog til pause med et forspring på 17-12.

Efter pausen kom Skanderborg ud over stepperne med ny energi, og spillede hinanden flot fri i angrebet – for eksempel havde fløjene succes med deres indløb bag forsvaret. Men forspringet blev ikke øget, for i forsvaret fik pigerne ikke tacklet ordentlig af på Viborgs skytter. Efter 45. min stod der 27-20.

Pludselig gik lyset i hallen, og det var starten på en periode på 10 min, hvor bolden landede i hænderne på modstander eller ude over sidelinjen. Begge hold var nu lige gode om det.

Der var god opbakning i hallen fra både udskiftningsbænkene samt tilskuere, og DJ Væver styrede musikken ved dommerbordet. Så inden kampen sluttede, gav Skanderborg lige det sidste, de havde – fik spillet et par gode angrebsåbninger og vandt med 32-26

Målscorere for Skanderborg:

Othilia Christensen 5, Mathilde Bøgh 4, Amalie Grøn 4, Marianne Dige, Thea Riis 4, Suzanne Bækhøj 4, Celine Holst 2, Amalie Angel 2, Mathilde Schuster 2, Annika Jakobsen 1.

 

Næste kamp er igen mod Viborg, denne gang på udebane fredag den 9.11.

 

 

 

Website Security Test