Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Drengene slog Aars 33-17

Kirsten B Madsen, udgivet d. 4. november, 2012

U16 Drenge Skanderborg – Aars HK 33-17 (12-9)

Sikker sejr til hjemmeholdet trods en dårlig første halvleg

I dag havde Skanderborg kun var 9 spillere klar til kamp. Vi mangler stadigvæk vores to højrebacks, en stregspiller, en venstrefløj, en playmaker og selvfølgelig en langtidsskadet Morten Rahr. De mange skader betyder, at det er svært at give pauser til de resterende 9 spillere.

Første halvleg var ikke særlig velspillet. Vi stod længe i forsvaret og faldt ned i deres tempo, og pludselig fik de fedtet et mål ind bag vores målvogter.

Både vore forsvar og målvogter stod alt for defensivt i første halvleg. I angrebet fik vi aldrig fart i fødderne, og det var kun Jacob Aaquist, der kunne være sin indsats bekendt.

Vi gik til pause med en føring på 12-9.

Anden halvleg var meget mere velspillet end første. Vi fik mere fart i fødderne – både i forsvaret og angrebet. Vi fik stresset Aars ved skifte forsvarsformation til 5-1.

Den nye forsvarsformation betød, at vi skulle arbejde mere i forsvaret, og tempoet tog vi med i kontrafasen samt det etablerede angrebsspil.

Kampen slutter 33-17. En kamp hvor vi fik løftet vores forsvarsspil i anden halvleg.

Målscorere for Skanderborg:

Jacob Aaquist 11, Andreas Nielsson 7, Mike Haack 5, Anders Hallberg 4, Frederik Mikkelsen 3, Nicolai Husum 2, Kristian Stampe 1

Website Security Test