Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 Drenge vandt intens topkamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 17. november, 2012

U16 Drenge 1. division                                    

HF Mors-Skanderborg Håndbold 28-32 (14-13)

Vigtig sejr i intens topopgør

 Skanderborg startede den vigtige udekamp bedst og, kom hurtigt foran med 6 – 2. I denne periode stod keeper Malte Algren rigtig godt, selv om forsvaret manglede dybde og aggressivitet på HF Mors skytterne.

Desværre fik HF Mors skudt hul på Malte i målet, og kom dermed mere med i kampen. Stillingen ved halvleg var en pauseføring til HF Mors på 14-13.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg, og udeholdet trak således lidt fra Mors. Efter ca. 10 minutters spil af halvlegen blev krumtappen i Skanderborgs forsvar Oliver Meinerts ramt af sin 3 udvisning og dermed rødt kort. Da de grønne næsten samtidig fik endnu en udvisning, lykkedes det derfor Mors at komme tilbage i kampen.

Kampen bølgede frem og tilbage med skiftende føringer. De sidste 13 minutter af kampen scorede begge hold rigtig mange mål. Skanderborg scorede 10 og Mors 8 mål. Ingen af de to forsvar stod særlig godt, og der var ikke mange redninger. Udeholdet var dog en smule skarpere end HF Mors, og vandt derfor opgøret med 32 – 28.

”Dejligt vi kan vinde, når vores normale base – forsvaret slet ikke står særlig godt. Angrebet fungerede momentvis, men var præget af enkeltmandspræstationer”, udtalte træner Rasmus Andersen efter kampen.

Skanderborg mangler nu kun 1 point i 3 kampe for at være i ligaen efter jul.

Målscorere for Skanderborg:

Jacob Aaquist 10, Aki Egilsnes 5, Andreas Nielsson 5, Mike Haack 4, Oliver Meinertz 3, Frederik Mikkelsen 3, Jonas Bredo og Nikolaj Husum 1

 

Website Security Test