Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 Drenge fik uafgjort i seværdigt topopgør

Kirsten B Madsen, udgivet d. 13. november, 2012

U18 Drenge 1. division Skanderborg–Århus 27-27 (14-13)

Uafgjort i et seværdigt topopgør

Efter 2 halvsløje kampe mod henholdsvis Randers HH og Kolding var det et tændt Skanderborg hold, der tog imod arvefjenderne fra Århus håndbold, som havde gjort ”rent bord” i de 4 første kampe. Spændings niveauet var helt perfekt fra start, og Skanderborg tog teten i et højt tempo, men dog uden at skabe et hul til Århus. Og dette fortsatte til halvleg, med en smal et måls føring til Skanderborg. En meget seværdig halvleg, hvor begge hold fik lov til at gå til stålet.

Skanderborg startede 2.halvleg med at udbygge føringen til 15–13, for derefter at lade Århus overtage initiativet, der således gik fra 15-13 til 15-17. To-måls føringen formåede Århus at holde ved indtil det 25. minut. I denne periode kæmpede Skanderborg gevaldigt med at få forsvaret til at fungere. Men med en flot holdmoral, og god støtte fra hjemmepublikummet lykkedes det Skanderborg at indhente Århus, og sågar bringe sig i front med 27–26. Desværre for Skanderborg lykkedes det Århus at udligne i det sidste minut. Ærgerligt, men set over hele kampen, var det et fair resultat. En kamp som gav god reklame for U18 håndbold, på højt niveau.

Trænerne Nicolej Krickau og Rasmus Hauges reaktion efter kampen:” Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke formåede at køre sejren hjem til sidst. Men godt tilfreds med holdets indsats, som viser god moral og stigende formkurve.  Ros til alle spillere, med et lille plus til Johan Hansen, som også blev Skanderborgs topscorer. Men også til Nicolaj Claudi, som fik comeback i dag.”.

Målscorere for Skanderborg:

Johan Hansen 8, Martin Laursen 7, Kristian Stoklund 6, Stefan Pedersen 4, Mikkel Jensen og Jonas Eichwald 1 mål.

Næste hjemmekamp er på fredag mod Tønder.

Website Security Test