Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16 drenge 1. division

Kirsten B Madsen, udgivet d. 11. november, 2012

U16 Drengedivision Aars HK – Skandeborg 23-40 (12-23)

Storsejr i Aars

U16 drengene var søndag på udebane mod Aars, og vandt en sikker sejr på 23-40 efter 12-23 ved pausen.

Vi spillede en godkendt kamp med stor fokus i det meste af kampen. Efter solidt forsvarsspil og meget dynamisk kontraspil fører vi 9-3, inden et lille udfald bringer Års på 7-10. Vi strammer fint op og øger igen koncentrationen, og kan afgøre kampen allerede i 1. halvleg med en føring på 23-12.

2. halvleg bliver præget af ressourceudskiftninger for at spare folk til onsdagens topkamp mod Mors, men bortset fra en periode på 7-8 minutter, hvor vi bytter mål, er der fornuftig fokus på opgaven. Specielt vores contraspil fungerede rigtigt god, vi lavede således 13 mål på contra.

Kampen gav debut til Aki Egilsnes vores færøske højre back, der med stor motivation viste sit potentiale. Jonas Bredo var også tilbage efter en skade og gjorde det fint, og var især farlig med sine hurtige kontraløb. Desuden skal Mike Haack fremhæves for ikke mindre end 13 scoringer på kun 15 forsøg.

Stor ros til Aars for at spille deres spil uden at forsøge at ødelægge kampen. Det gav en særdeles seværdig kamp trods den manglende spænding.

Målscorere for Skanderborg:

Mike Haack 13, Andreas Nielsson 8, Aki Egilsnes 6, Jonas Bredo 4, Jacob Aaquist 4, Kristian Stampe 3, Nicolai Husum 1, Oliver Meinertz 1.

Website Security Test