Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 Piger tabte lokalopgøret

Kirsten B Madsen, udgivet d. 24. november, 2012

U14 pige division                                 

Skanderborg-Horsens 19-26 (9-11)

Tabte lokalopgør

En suveræn stemning og mange tilskuere i Morten Børup hallen var med til at give en perfekt kulisse til lokalopgøret mod Horsens. Det blev dog en ligeså svær kamp for pigerne, som vi havde frygtet. Begge mandskaber kæmper om en plads i 1 division efter jul, og den duel vandt Horsens på dagen. Efter en god start fulgtes de to hold ad til stillingen 9-9. Herefter trak Horsens stille og roligt fra, og kunne gå til pausen foran med 2 mål.

I løbet af 2 halvleg blev afstanden mellem de to hold udbygget, og Skanderborg løb tør for ideer, og igen lørdag blev vi ramt af 2 skader. Natascha Kejser måtte udgå allerede i første halvleg med en forstuvet fod, og sidst i kampen måtte Signe Kirk udgå med en skade i ryggen. Vi er nu i den situation, at vi ikke længere selv kan afgøre om vi kommer i første division efter jul, og vejen syntes næsten umulig.

Målscorere for Skanderborg: Stine Kristensen 6, Natascha Kejser 4, Monica Viborg 2, Camilla Mangor 2, Isabella Frezzolini 2, Signe Kirk 1, Rebekka Jørgensen 1, Louise Herskind 1

Website Security Test