Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tilmeld dig årets håndboldfest 1/12

Webredaktør, udgivet d. 4. november, 2012

Lørdag den 1. December står der ikke blot Skjern Håndbold på menuen, når topholdet gæster Skanderborg Håndbold i Forum Horsens. Vi byder op til ÅRETS JULEFROKOST BRAG, for sponsorer, øvrige virksomheder og alle omkring klubben. Det bliver ganske enkelt en enestående aften, hvor arrangementet starter med kaffe en time før kampen, hvor Morten Ankerdal byder alle gæster velkommen med friske interviews fra scenen i parkhallen. Kampen mod Skjern Håndbold starter kl. 16.00 og efter kampen er der dækket op til årets absolut største håndbold fest. Stor julefrokost buffet fra Pejsegarden i Brædstrup, følges op med besøg af Lasse Rimmer og efter desserten spiller DJ Master Fatman og DJ Andersson op til dans til kl. 02.00. Liga spillerne bliver for en aften gæste bartendere, og der er således lagt op til et brag af en julefest lørdag den 1. december.

Se hvordandu kan tilmelde dig eller din virksomhed under fanen “EVENT” på forsiden af www.skanderborg-haandbold.dk

Julefrokost 2012

Website Security Test