Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr i Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 23. november, 2012

Skanderborg Håndbold kom tilbage på sporet efter en lidt pointfattig periode, og storsejrede i Ringsted med 24-31. En helt igennem storartet indsats af Skanderborgs hold, der igen fik skabt luft til bunden i ligaen.

Meget mere om kampen senere….

Målscorere Skanderborg Håndbold:

Kasper Povlsgaard 5, Peter Balling 5, Lasse Justesen 4, Rasmus Kaagaard 3, Andreas Væver 3, Jacob Legind 3, Morten Kirk Olesen 3, Kenneth Peters 2, Mads Bjørn Eriksen 1, Matias Helt 1, Jesper Johannesen 1.

Målscorere TMS Ringsted:

Rune Poulsen 7, Lasse Vinding 5, Mikkel Sjøberg 4, Kim Johannesen 3, Jesper Fredin 2, Mathias Dadason 2, Gustav Bjerregaard 1.

Website Security Test