Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Mors-Thy 26-30

Webredaktør, udgivet d. 11. november, 2012

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 26-30 (12-11)

Den før så frygtede Morten Børup Hal er i denne sæson slet ikke blevet den fæstning som vanligt. De første 3 forsøg i cigaræsken havde kun kastet 1 point af sig, og lørdagens kamp mod Mors-Thy gav desværre heller ikke den første sejr på hjemmebanen på Morten Børupvej. Kun Forum Horsens har indtil nu lagt gulv til en hjemmesejr og det bliver uden tvivl et fokuspunkt for holdet i den kommende periode.

Kampen mod Mors-Thy startede med et Mors angreb på 1 minut og 58 sekunder, og så var kimen ligesom lagt for kampen. Mors-Thy havde tydeligvis ikke lyst til at løbe med Skanderborg, så det blev en kamp om at beholde tålmodigheden intakt i forsvarsspillet. Mors-Thy startede bedst og kom på 0-2 inden Skanderborg kom på måltavlen, og herefter var kampen meget lige. Efter 19 minutter var stillingen 8-8. En undertalssituation blev vundet 2-0 og hjemmeholdet fik skabt en 11-8 føring, som vi havde mange chancer for at udbygge. En yderst rodet periode gav 5 minutters scoringspause fra begge hold men i de sidste 2 minutter af halvlegen fik gæsterne sneget sig tættere på, til pause stillingen 12-11 til hjemmeholdet.

Starten af 2. halvleg gav igen en 3 måls føring ved 15-12, som Mors-Thy reducerede til 15-14, og herefter kom en periode på 15 minutter hvor der blev byttet mål i et højt tempo. Mors-Thy løb hurtig midte, og lykkedes de ikke med det første pres, blev bolden slået ualmindeligt mange gange i gulvet, og tempoet blev trukket fuldstændigt ud af angrebet. Skanderborg bænken var meget frustreret over at udeholdet fik lov til at spille så lange angreb men det ændrede på ingen måder på den linje de 2 dommere havde valgt.

Efter 49 minutter fik Mors-Thy skabt den første 2 måls føring i slutfasen ved 22-24 og Skanderborg forlangte timeout. Indskiftede John Boye havde her et par vigtige redninger og vi fik udlignet til 24-24 med 8 minutter tilbage. Kampen var i den afgørende fase og kunne her være tippet til begge sider. Efter 5 minutter var det igen helt lige ved 26-26, men udeholdet viste sig igen skarpe og bragte sig i vinderposition med 2 mål til 26-28, hvor Skanderborg brugte deres sidste timeout med 2 minutter igen. Derefter blev der satset hele butikken, og det lykkedes desværre ikke, og Mors-Thy kunne gå en sejr hjem i slutminutterne. Selv i de sidste minutter kunne udeholdet spille bolden rundt i tæt på et minut inden armen kom i vejret hos dommerne.

En stor skuffelse for hjemmeholdet og de godt 500 tilskuere i en fyldt cigaræske, der 10 sekunder før tid blev yderligere frustreret over Mors-Thy træner Jan Paulsen, der tog en ganske usympatisk timeout foran med 3 mål.

Nu venter der 3 hjemmekampe i Forum Horsens, før Morten Børup Hallen først den 22/12 igen er hjemmebane igen.

Allerede på lørdag får vi chancen for at få skuffelsen ud af systemet, når Aalborg Håndbold gæster Forum Horsens kl. 16.00.

Målscorere Skanderborg Håndbold:

Mathias Helt 7, Andreas Væver 5, Peter Balling 5, Lasse Justesen 3, Kasper Povlsgaard 2, Rasmus Kaagaard 2, Simon Søllingvraa 1, Martin Laursen 1.

Målscorere Mors-Thy:

Morten Balling 9, Marcus Mørk 5, Einar Ingi Hrafnsson 4, Jac Karlsson 4, Kasper Køser 4, Jesper Meinby 2, Asbjørn Madsen 2.

Website Security Test