Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Seks spillere med i Movember

Webredaktør, udgivet d. 4. november, 2012

Skanderborg Håndbold er i år repræsenteret med seks spillere i den verdensomspændte kampagne Movember, hvor mænd over hele verden anlægger overskæg for at få mere fokus på og indsamle midler til kampen mod mænds sundhedsproblemer. De seks spillere har oprettet en profil, som kan findes i deres fælles gruppe: http://dk.movember.com/team/506249

Der skal lyde en stor opfordring herfra til at støtte de seks Skanderborg spillere på deres profiler, og støtte op om en god sag.

 

Kasper PovlsgaardAnfører Kasper Povlsgaard:

 

Vi, på ligaholdet i Skanderborg Håndbold, har haft kræft tæt inde på kroppen. Derfor støtter jeg kampen mod kræft.

 

 

 

 

 

 

 

Mathias HeltMatias Helt Jepsen, som også var med sidste år:

Nu har der tidligere været Brystgalla, som har været en kampagne for kvinderne, så jeg synes, at det er vigtigt, at der også er en kampagne for mænd.

 Jeg har tre personer tæt på kroppen, som har været igennem et forløb med testikelkræft. Derfor vil jeg opfordre alle til at støtte projektet med en lille skilling. Hver en krone har betydning.

 Kampagnen er meget alvorlig, men det at anlægge et overskæg i november måned er en sjov måde at gøre opmærksom på en alvorlig sag. Jeg kommer nok personligt til at have det mest pinlige overskæg, som selv konfirmander vil grine af, men det er for en god sags skyld, så jeg vil endnu engang opfordre alle til at bakke op omkring projektet.

 

Andreas VæverAndreas Væver:

Jeg tror, at det er de færreste mennesker, som ikke har haft kræft tæt inde på livet. Og specielt på vores hold har vi haft sygdommen helt tæt på i løbet af de seneste år. Det er egentlig først der, at man ser konsekvenserne af et forløb med kræft. Det sætter tingene i et helt andet perspektiv og giver stof til eftertanke. Derfor føler jeg, at det er vigtigt bare at yde en indsats for forskning i helbredelse af prostatakræft og mænds helbred i det hele taget.

 

 

 

 

Simon SøllingvraaSimon Søllingvraa:

Jeg deltager i Movember for at skabe opmærksomhed omkring mænds helbred og sundhed. Mænd dør langt tidligere end kvinder, hvilket ofte skyldes årsager, som kunne være forebygget. Movember er et skridt i den rigtige retning!

 

 

 

 

 

 

 

Mads Bjørn EriksenMads Bjørn Eriksen:

Nu skal vi have fokus på vores helbred! Og hvis det hjælper at gro et overskæg i november(og for dens sags skyld resten af året), så vil jeg selvfølgelig gøre det. Ligesom jeg gjorde sidste år. Udover at der bliver samlet ind til et godt formål, så håber jeg også, at den ekstra opmærksomhed på mænds helbred får endnu flere mænd til at gå til læge.

Website Security Test