Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til pokal kvartfinale

Webredaktør, udgivet d. 6. november, 2012

Onsdag aften står den på pokal kvartfinale i Ølstykke Hallen mod HØJ, hvor en sejr vil bringe Skanderborg i det meget eftertragtede Final Four stævne, hvor de sidste 4 hold i pokalturneringen mødes i Århus. HØJ ligger i spidsen af 2. division Øst så der kan med rette bruges alle pokal overskrifterne til dette opgør.

Assistent træner Nicolej Krickau var på plads på tilskuerpladserne da HØJ spillede kamp i søndags og han har følgende optakt til kampen:

 

Det bliver med sikkerhed en pokalkamp med stort P. Vi står i en situation hvor vi kan spille klubben i Final Four, og det vil betyde meget for en lille klub som vores. Der er både økonomi og TV eksponering på spil, så vi tager opgaven meget seriøst.

HØJ har et meget rutineret hold, som uden større problemer har spillet sig til en delt førsteplads i 2. division Øst, efter sidste sæsons nedrykning fra 1. division. Der er kommet en række nye spillere til klubben før denne sæson, bl.a. rutinerede kræfter i form af Anton og Jonas Jensen. Derudover et par dygtige fløjspillere i Jesper Hede og David Lindberg samt en meget aggressivt spillende Marc Ekmann. HØJ har også en særdeles kompetent målmandsduo i Casper Kolding og Stefan Klavsen. Alle spillere der har optrådt i de højeste rækker og dermed et hold, der ved nøjagtig hvordan man skal håndtere den slags kampe. De er et hold der går til stålet og vores opgave bliver at overmatche dem på deres spidskompetence, fysikken. Gør vi det godt defensivt, så giver vi os selv gode forudsætninger for at få løbet en masse og dermed udtrætte HØJ, der trods alt har en rimelig smal trup.

Vi er meget opmærksomme på at pokalkampe ikke er som alle andre kampe. Det er vind eller forsvind, og HØJ spiller med statsgaranti deres chance på hjemmebane. Vi har ingen tanker om at vi er ligahold i den kamp, det handler kun om en ting, at vinde kampen. Om vi vinder med 1 i sidste sekund er underordnet, vi skal bare vinde kampen og kvalificere os til Final Four, længere er den ikke.

Aalborg Håndbold er som det eneste hold allerede kvalificeret til Final Four. Tirsdag aften spilles Skjern-BSV, mens kvartfinalen GOG-Århus også spilles onsdag den 7.11

Website Security Test