Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt til Aalborg kampen

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2012

Assistenttræner Nicolej har traditionen tro, gjort et lille oplæg til lørdagens hjemmekamp i Forum Horsens, mod Aalborg Håndbold.

 

Back to basics…

Det er overskriften for os, når vi løber på banen til kampen mod Aalborg lørdag kl. 16.00. Vi har været gennem en længere periode, som vi ville ønske vi havde gjort bedre. Det korte af det lange er, at vi i den periode har spillet bedre angrebsspil end i de dårlige perioder i sidste sæson. Derimod har vores forsvar og målmænd ikke været helt oppe på beatet, hvilket er en nødvendighed, hvis vi skal vinde kampe. Troen på tingene er intakt. Aalborg må siges, at være en perfekt modstander at øve sig i at dække op på. Et hold med fantastiske individualister vil teste vores forsvar på absolut højeste niveau. For at imødekomme det pres der kommer, skal vi finde mere dybde og tyngde i tingene, således vi ikke bliver initiativløse. Vi håber at vi kan højne niveauet på det taktiske, så vi kan blive medbestemmende på hvilke Aalborg-kompetencer der skal afgøre tingene for dem. Hvis vi er heldige og dygtige, så vil der opstå 1 eller 2 muligheder i løbet af kampen, hvor vi med kynisme og aggressivitet måske kan skabe en spændende kamp.

Aalborg har indtil nu været rigtig dygtige til at slå alle de hold de bør slå, i denne sæson. Det håber vi ændrer sig i morgen.

 

Website Security Test