Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg-Skjern

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2012

Fed opgave i vente…

Træner Nicolej har sædvanen tro gjort nogle tanker før lørdagens kamp mod Skjern Håndbold.

Lørdag møder vi Skjern, som uden tvivl er super formstærke. Der er virkelig kommet styr på organisationen og konceptet, samt at de har en imponerende bredde. Det betyder at vi i sagens natur skal grave dybt på lørdag, og det gør vi så. Der har været lidt snak om skader på Michael P og Mathias, men det er ikke noget vi bruger tid på. Det potentielle topniveau er påvirket, men til gengæld har vi stadig en stor gruppe bundsolide spillere, som har spillet masser af kampe sammen og samtidig er meget sultne.

 Skjern er i højere grad begyndt at finde base i deres 6-0 og det forventer vi helt sikkert også at skulle spille imod. Her bliver opgaven få tilpas meget tempo i tingene til, at vi får det rum vi skal bruge at spille på. Når vi så skiller os af med bolden, skal vi imødekomme det store tryk de kommer med i både 1. og 2. fase. I 1. fasen bliver der en spændende løbeduel med Rene Rasmussen og Andreas Væver.

 Når vi så kommer ned defensivt, skal vi spille med stor omtanke. Vi kan ikke tillade os bare at være alt for aggressive, med alle de kloge hoveder de har løbende. Det bliver derimod noget med at være rigtig skarpe, på de initiativer vi så vælger, så vi i høj grad er medbestemmende på hvilke Skjern spillere, der skal præstere, hvis de skal slå os.

 Sidste år spillede vi et par gode kampe mod Skjern, men uden at vinde. Selvom Skjern holdet ikke er nær det samme, så satser vi på at de spillere vi har fået fra Sønderjyske, kan hjælpe os til hvordan man gør 🙂

Website Security Test