Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nicolaj Jacobsen: Respekt om Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 12. november, 2012

Nicolaj Jacobsen:  Stor respekt for Skanderborg

På lørdag den 10. november tager Skanderborg Håndbold imod en af DM aspiranterne fra Aalborg Håndbold. En af verdens bedste venstre fløje igennem tiden, Aalborg træner Nicolaj Jacobsen, har stor respekt for Skanderborg Håndbold og kampen mod de unge Skanderborg løver, og ser frem til en spændende kamp i Forum Horsens.

Skanderborg på udebane er en af de kampe vi på forhånd har stor respekt for. Jeg kender Skanderborg særdeles godt via mit tidligere trænerjob i BSV, hvor vi samarbejdede med Skanderborg Håndbold. De er ubestridt Danmarks talentfabrik nummer 1 og de kan på deres gode dage virkeligt spille noget godt håndbold. Man kan kun have respekt for det store talentarbejde der foregår i klubben, det er Skanderborg respekteret for i hele landet. Holdet bliver bare bedre og bedre og de er ikke så langt efter de store hold i ligaen længere. Jeg husker alt for godt hvordan de slog BSV i Morten Børup Hallen i sidste sæson og jeg vil være ekstra forberedt inden mødet på lørdag. Det er bestemt ikke nogen walk over for os, vi ved at vi skal præstere på højeste niveau for at kunne tage 2 point med hjem til Aalborg. Skanderborg er rigtigt svære at forberede sig imod, for de har et meget bredt hold og de bruger rigtigt mange forskellige spillere. Der dukker næsten et nyt navn op hver gang man møder Skanderborg, som vi ikke har så stort kendskab til på forhånd, så det er altid en udfordring at møde Jesper Holms tropper.

Vi er kommet et stykke hen i sæsonen nu, og alle hold begynder at få skader, og her har Skanderborg en fordel i forhold til mange andre hold. De har så mange unge friske spillere i truppen, hvor vi arbejder med en mindre trup og skal trække på få spillere når skaderne begynder at komme.

Vi er lidt spændte på at skulle spille i Forum Horsens, der har vi aldrig før spillet i herre ligaen. Jeg tror der er lagt op til en lille håndbold lækkerbisken og vi glæder os.

Du kan sikre dig en billet allerede nu på www.billetnet.dk. Kampen spilles kl. 16.00 i Forum Horsens.

Website Security Test