Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael P: Vi må bare videre

Webredaktør, udgivet d. 18. november, 2012

Michael Pedersen var fattet efter kampen og havde allerede fokus på næste kamp i Ringsted på fredag.

Jeg syntes egentligt vi spiller en udmærket kamp selvom vi taber. Vi får holdt et godt tempo i angrebet og vi tvinger dem frem i noget 5:1 forsvar. Problemet er at de har så store individualister der bare kan smadre bolden i kassen i den anden ende. Hver gang vi kom op så scorede specielt Johan Jakobsson og Kristian Kjelling på deres store fysik. Vi kunne simpelthen ikke tackle dem hårdt nok, og så falder de jo også let når de endeligt fik en tackling. De er bare gode individuelt.

Sejren kan man vel ikke sige noget til set over 60 minutter, selvom jeg ikke syntes der skulle have været meget stolpe ind, for at vi kunne have fået point i dag. Nu er der så fuld fokus på Ringsted kampen herfra, der skal vi simpelthen bare over og hente 2 point på fredag.

Website Security Test