Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lasse Justesen på rundens hold

Webredaktør, udgivet d. 27. november, 2012

Lasse JustesenDen unge højre fløj Lasse Justesen er på rundes hold i 12. spillerunde, skriver divisionsforeningen. Rundens hold udtages efter det kørende statistiksystem, hvor spillerne får point efter deres præstationer i hver kamp. I denne uge har Lasse Justesen opnået flest point af alle højre fløje i ligaen, efter sin præstation i Ringsted i fredags. Lasse Justesen er årgang 1993 og dermed førsteårs senior spiller, og var i sidste måned for første gang udtaget til U21 landsholdet der var samlet i…….Ringsted.

På denne uges hold er naturligt nok også vores tidligere højre back, Jonas Langerhuus, der nærmest ene mand bombede Skive ud af hallen med 12 mål på 13 forsøg.

Website Security Test