Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lars C er blevet Skanderborg fan

Webredaktør, udgivet d. 20. november, 2012

Landskamprekordholder Lars Christiansen var på plads som tilskuer i Forum Horsens, til kampen mod Aalborg. En sådan chance for et interview, går aldrig en ægte top-reporter fra www.skanderborg-haandbold.dk´s næse forbi.

 

Er du blevet Skanderborg fan ?

Ja det kan man godt sige, det er i hvert fald anden gang jeg er her i denne sæson. Jeg så også kampen mod min gamle klub Kolding hernede i september.

Hvad syntes du om kampen i dag

I starten af kampen spiller Aalborg fantastisk. Kampen vender fra det 10. til det 25. minut i 2.halvleg. Der er Skanderborg rigtig gode, de lykkedes både i forsvar men specielt i angrebet, hvor de rigtigt får gang i det hurtige spil som Skanderborg er kendt for. Der dominerer Skanderborg, og der er de tæt på at kunne have vendt kampen og have hentet sejren hjem

Hvad syntes du der afgør kampen

Forskellen på holdene er Aalborgs bagkæde, hvor både Jakobsson, Kjelling og Larsen melder sig ind til sidst, og nærmest scorer efter behag i slutminutterne. Det var de små ting der afgjorde kampen, og Skanderborg blev lidt for defensive i forsvaret til sidst, og det gør man ikke ustraffet mod så store skytter som Aalborgs.

Hvad syntes du ellers om Skanderborg holdet

Jer er faktisk lidt fascineret af Skanderborg. De har en dejlig offensiv tilgang til spillet. Jeg kan godt lide den måde de går til opgaven på, med bolderobrende fokus og højt tempo i angrebet.

Ligner det måske ligefrem en klub hvor du skal have dit første træner job ?

Jeg tror de har nogle rigtigt gode trænere lige nu, men man ved da aldrig hvad der sker, slutter Lars Christiansen med et stort smil.

Website Security Test