Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kopi mod orginalen imorgen kl. 16.00

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2012

Optakt til Mors kampen

Assistenttræner Nicolej Krickau har gjort sig følgende tanker om lørdagens spændende liga hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold.

Lørdag står den på en dramatisk match mod Mors-Thy Håndbold. Uanset hvordan begge hold vender og drejer det, så er der ingen tvivl om at begge hold prioriterer denne kamp særdeles højt. I vores bestræbelser på at tage et trin op i denne sæson, vil det lune med en sejr på hjemmebane mod Mors-Thy Håndbold. Vi mødte Mors-Thy Håndbold 4 gange sidste sæson, hvor begge hold vandt begge deres hjemmebane kampe. Det er der dog på ingen måder garanti for denne gang. Begge hold har spillet meget svingende i denne sæson, og afgørende bliver det, hvem der får stabiliseret forsvaret og dermed får initiativet i kontra duellen. For at kunne det, skal vi kunne stå imod det enorme tryk der kommer fra Markus Mørk og Kasper Køser, samt matche det angrebstempo og den kreativitet resten af Mors-Thy bagspillerne kommer med. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at give publikum en på opleveren hvad angår intensitet, fight og tempo. Favoritværdigheden må ligge hos Mors, da vi ifølge Mads Lind fra Århus Håndbold, jo bare er en kopi af Mors-Thy Håndbold. Kopier er jo sjældent så gode som originalen. Dog tror vi i det stille på 2 point.

Website Security Test