Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kim Johannesen: Vi er for smalle

Webredaktør, udgivet d. 25. november, 2012

TMS topscorer Kim Johannesen var ikke fornøjet efter nederlaget til Skanderborg på hjemmebane. Den rutinerede bagspiller forudser en svær sæson for oprykkerne.

Vi spiller som vi træner i dag. Vores trup er for smal til ligaen, vi har ikke nok at byde ind med i løbet af kampen. Vi trækkes med mange småskader hos de bærende spillere og vi træner ganske enkelt godt nok p.t. til at kunne matche et så bredt hold som Skanderborg i dag. Vi er for afhængige af at vores 8-9 bærende spiller kan køre kampene for fuld knald, og det kan vi ikke i øjeblikket. Når alle mand er klar så kan vi godt matche nogle af holden i ligaen, men når vi er så smalle som vi er, så får vi det svært i ligaen over en hel sæson.

Skanderborg var dygtige til hurtigt at få indstillet sig på vores bagspillere i dag og så var det jo tydeligt at vi ikke havde ret meget mere at byde ind med.    

Website Security Test