Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard møder lillebror

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2012

Rasmus Kaagaard skal i morgen møde sin barndomsklub, hvor han havde spillet hele sin karriere inden han skiftede til Skanderborg for godt 2 år siden.

Selvom vi havde 4 indbyrdes kampe sidste år, så er det stadig specielt igen at skulle stå overfor min gamle klub. Mors har siden sidste sæson hentet flere gamle spillere hjem til klubben igen. Søren Pedersen i målet som jeg spillede 3 senior år med og Jesper Meinby som jeg spillede ungdomshåndbold med. Jeg har rigtig mange gode relationer til Mors holdet både på og udenfor banen, som lige bliver krydret med at skulle møde sin lillebror, hvilket giver opgøret endnu flere spændende dimensioner. Jeg er faktisk rimelig sikker på min lillebror Mikkel og jeg har nemmere ved disse opgør end vores forældre udenfor banen. Min far viser ikke rigtig hvem han holder med, og hvis jeg kender min mor ret så ser hun kun meget små perioder af disse kampe.

Mors har haft problemer i cigaræsken før, og det vil vi gøre alt for de får igen. Jeg glæder mig meget til kampen imorgen. Jeg tror det bliver en tæt kamp, hvor vores bredde gerne skulle gøre udslaget til sidst. I Nordsjælland var jeg desværre syg, og kunne ikke bidrage med noget til holdet. Det skal revancheres imorgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillebror Mikkel Kaagaard i aktion for Mors-Thy Håndbold

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold spilles i morgen lørdag kl. 16.00 i Morten Børup Hallen.

Website Security Test