Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Kaagaard dybt skuffet

Webredaktør, udgivet d. 11. november, 2012

Rasmus Kaagaard hang gevaldigt med skuffen efter kampen. Kampene mod barndomsklubben fylder meget i den unge playmakers hoved og kampens forløb havde sendt humøret helt ned i nederste etage.

Jeg er dybt skuffet over i dag. Jeg syntes langt hen af vejen at vi har Mors der hvor vi gerne vil have dem. Jeg syntes vi er i teten langt henne i kampen, og vi plejer at kunne køre sådanne kampe hjem. Et kvarter før tid der knækker filmen for os, og Mors overtager styringen og vi finder aldrig tilbage på sporet igen.

Jeg tror det kommer til at trætte os at vi skal arbejde mere for målene i 2. halvleg, hvor de kommer til mange nemmere mål i ankomstfasen. Det trætter nok både fysisk og mentalt, og vi virker trætte til sidst.

Mikkel kom ikke på banen i dag, så det blev ikke nogen brødre duel idag

Nej Mikkel har ikke fået så meget spilletid på det seneste. Han skal jo snart ud og rejse, så det ser ud som om at træneren vælger at bruge nogle af de andre i stedet. Men så slap han da for en tackling, som han fik sidst vi mødtes, da var jeg ved at tackle ham ud igennem hal væggen.

Jeg syntes slet ikke det giver et billede af kampen at vi taber med 4 mål, og i det hele taget skulle vi slet ikke have tabt den her kamp, det kommer vi til at ærgre os over længe.

Website Security Test