Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jonas Hansen: De bombede os ned

Webredaktør, udgivet d. 19. november, 2012

Målmand Jonas Hansen var ikke tilfreds med forløbet af kampen mod Aalborg i lørdagens kamp. Arbejdsbetingelserne i målet var ikke gode mod de store Aalborg-skytter.

 

Det var noget skidt mod Aalborg, jeg syntes det er ærgerligt for jeg syntes egentlig ikke vi var så langt fra. De får bare alt for nemt ved at lave mål imod os. De kommer i nogle store kryds og de bomber os ned udefra. Vi er ikke aggressive nok i forsvaret så det bliver for nemt for deres stærke skytter at komme på skudhold.

Vi er kun bagud med 1 mål med 5 minutter igen, og når vi er så tæt på så skal vi sgu bare være der til sidst. Vi mangler kynisme i slutfasen og det har vi gjort nogle kampe nu.

Det var en svær opgave at stå på mål i dag, Johan Jakobsson og Kristian Kjelling scorer godt nok langt udefra, men de får for meget plads så de kan skyde hvor i målet de vil. Så er det en meget svær opgave at stå på mål imod dem.

Website Security Test