Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Holm: Det gik som håbet

Webredaktør, udgivet d. 8. november, 2012

Onsdagens sejr i pokalkvartfinalen gik helt efter træner Jesper Holms ønskeseddel, og det var en tilfreds cheftræner i omklædningsrummet efter kampen.

Jeg syntes det gik lige efter planen, vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb. Jeg syntes vi spiller med hovedet og levere en forholdsvis koncentreret indsats. Vi fik hurtigt slidt HØJ op og der var den afstand på måltavlen efter kampen som der burde være mellem et hold fra 2. division og ligaen.

Vi sjusker lidt i slutningen af 1. halvleg men det bragte aldrig HØJ tilbage i kampen. Vi fik brugt hele bænken og fik sparret en hel del spillere, så vi er rigtigt godt tilfreds. Det er en fin optakt til på lørdag hvor Mors-Thy kommer på besøg.

Nu glæder vi os allerede til Final4 i februar, det bliver en sjov oplevelse uanset hvordan lodtrækningen nu bliver.

Website Security Test