Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hvor blev de af de grønne..

Webredaktør, udgivet d. 21. november, 2012

Før denne sæson, sagde vi farvel til en række spillere, og de fleste er nu er kommet igang i nye klubber. Her et lille overblik over hvor de fleste af spillerne er henne nu, og lidt om hvordan det er gået dem.

 

Benjamin Jakobsen

Blev som bekendt hentet til BSV kort før sommerferien. Benjamin fik i starten af sæsonen masser af spilletid da Henrik Toft var skadet, og gjorde det rigtigt flot. Efter Henrik Toft er kommet tilbage er det blevet til noget mindre spilletid, men Benjamin har været inde i alle 11 kampe og lavet 27 mål. Derudover har Benjamin også fået prøvet kræfter med Champions Leauge.

Mattias Suhr

Sidste sæsons ”hårde hund” i Skanderborg forsvaret, deler nu øretæver ud hos lokalrivalerne fra Odder Håndbold i 1. division. Matias Suhr har spillet alle 11 kampe for Odder i denne sæson, og lavet 10 mål. 10 er også antallet af udvisninger som sidste sæsons nr. 1 på ”bisselisten” i ligaen, har fået indtil nu i den blå trøje.

Andreas Kolding

Skiftede ligesom Mattias Suhr til Odder Håndbold inden sæsonen, og har indtil nu fået en enkelt 1. divisionskamp mod Holte, hvor det blev til en enkelt scoring. Andreas spiller derudover på klubbens 2. divisionshold.

Nichlas Bruselius

Skiftede den grønne trøje ud med den røde i Vejle. 1. divisionsklubben der satser på at ende i oprykningsspillet i denne sæson, ligger p.t. på en 6. plads, med kun 2 point op til top 4. Nichlas Bruselius har spillet alle 11 kampe indtil nu i sæsonen, og scoret 34 mål.

Jesper Sørensen

Målvogteren blev enige med HC Midtjylland om en kontrakt før denne sæson, og har været med i alle 11 kampe i 1. division indtil nu i sæsonen. HCM ligger p.t. nr. 7 i 1. division, 3 point fra top 4.

Casper Søegaard Larsen

Blev midt i sidste sæson udlejet til Stoholm i 1. division. Her fortsatte Casper karrieren i denne sæson, og har spillet alle 11 kampe indtil nu i sæsonen. Det er blevet til 34 mål fra den hårdtskydende venstre back. Stoholm ligger i den tunge ende af tabellen på en 12. plads.

Jacob Troelsen

Ligesom Jesper Sørensen, fik Jacob Troelsen kontrakt med HC Midtjylland før sæsonen. Troelsen er blevet sine skader kvit, og har spillet alle 11 kampe i sæsonen, og bombet 35 mål i kassen indtil videre.

Jonas Langerhuus

Fik kontrakt I Kolding IF, men efter deres køb af Kim Andersson fik Langerhuus lov til at ophæve kontrakten, og i stedet skrive kontrakt med Ribe-Esbjerg. 56 mål har den ukuelige højre back fået smidt i kassen indtil videre, og har en meget stor del af æren for at oprykkerne har fået en flot sæsonstart.

Kasper Rode

Skiftede midt i sidste sæson til Team Vesthimmerland i 1. division, men har i denne sæson spillet for AGF i 2. division. Kasper er desværre blevet skadet og blev i sidste uge opereret i højre skulder, og kommer ikke på håndboldbanen de næste 6-9 måneder. Vi ønsker god bedring herfra.

Website Security Test