Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm ønsker dialog om observatører

Webredaktør, udgivet d. 13. november, 2012

Cheftræner Jesper Holm ønsker en dialog om hvad observatør rollen er under ligakampene. Til Horsens Folkeblad udtaler Jesper Holm efter kampen mod Mors-Thy Håndbold:

Jeg syntes generelt at dommerne dømte en fin kamp på nær deres kendelser for henholdende spil.

Observatøren fik til gengæld det glatte lag.

Jeg forstår ikke deres rolle. De skal observere, men hvorfor skal de rende op og ned langs bænken og tysse på begge holds trænere. Hvis det er for meget for dommerne, kan de bare bede os om at stoppe eller give en advarsel. Hans indblanding ødelægger dialogen med dommerne, siger Jesper Holm.

Før tirsdagens træning uddyber Jesper Holm sine udtalelser:

Jeg kunne godt tænke mig en debat omkring den rolle som observatøren har under ligakampene. Der er mere og mere debat omkring observatørerne og det syntes jeg vi burde få en dialog om. Der er himmel til forskel på hvad de forskellige liga observatører foretager sig. Nogle observere og blander sig kun i helt særlige tilfælde og andre tror nærmest at de selv skal dømme kampen. Det er vildt frustrerende som træner, når spillet på banen og mellem dommerne skal ødelægges af konstant indblanden fra observatøren. I lørdags havde vi hver vores halvleg, i 1. halvleg var det Jan Paulsen og i 2. halvleg var det mig der konstant blev kontaktet. Det er åbenbart den side observatøren sidder på ved dommerbordet der afgør det.

 

Horsens Folkeblads udsendte var i øvrigt enige i Jesper Holms kritik efter kampen, med hensyn til linjen omkring passivt spil. HSFO skriver blandt andet i mandagsudgaven:

I lørdags var det Mors-Thy, der med klogt spil og god hjælp fra et par dommere, der tilsyneladende havde glemt reglerne om henholdende spil.

Gæsterne havde held til at trække tiden ud og spille meget langsomt i angrebet, og det tillod dommerparret. Det gik i den grad Skanderborg-spillerne på, så de både mistede overblikket defensivt og offensivt.

Website Security Test