Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Der var mere vildskab

Webredaktør, udgivet d. 23. november, 2012

Jesper Holm var en yderst tilfreds mand efter dagens udekamp i Ringsted.

VIP sponsor Skanderborg Data sendte hele holdet på et sjældent Mc Donalds eventyr på hjemturen, og her blev der tid til en lille opdatering på dagens indsats.

Jeg syntes vi spiller en kollektivt fremragende kamp, vor alle byder ind i dag. Vi har i en periode haft et tema på holdet om at få noget mere vildskab bragt ind i på holdet. Det syntes jeg lykkedes i dag og det var med til at give os overtaget.

Vi syntes også vi har savnet de sidste ekstra procenter i forsvar og målmænd, og dem får vi også i dag. Jonas Hansen står fremragende med en redningsprocent på over 50.

 

Hele holdet skal have ros for en taktisk klog kamp. Vi vidste vi skulle vinde kontra kampen, og den vinder vi hele 9-0, det er jeg meget tilfreds med.

Nu kan vi gå ind med oprejst pande til de næste 2 kampe mod top 5 holdene Skjern og Kolding. Vi vil gerne fortsætte med at forsøge at drille de store hold, og bruge kampene til at lægge yderligere lag på vores eget spil. Hvem ved om der ikke snart kommer en overraskelse fra mine unge raketter, mod et af de store hold, det skal nok komme på et tidspunkt.

 Det var hovedsagligt Happy Meal der blev efterspurgt da ligaens yngste hold fik en sjælden tur på McD, af Skanderborg Data.

 

Website Security Test